- INFOT - HAHMOT - SÄÄNNÖT - LIITY - FOORUMI - PELIT - YHTEYS - J.K.K. - LINKIT - ETUSIVU -

Harry Potter: Hogwarts Refounded - Harry Potter-roolipeli

Viimeksi päivitetty 20.6.2017"Pelaajalle, joka hakee Harry Potterin maagisen maailman inspiroivuutta yhdistettynä arkeen ja suhdetunnelmointiin, tämä on oiva vaihtoehto! Olentojen kirjo antaa vapaammat kädet tulkita koulun ulkopuolista maailmaa ja antaa lisäsyvyyttä pelille."
~ Acha, Mustesoihtu -> koko arvostelu

Tämä on Harry Potter-kirjoihin pohjaava foorumiroolipeli, mutta aikakauden ja kattavan tietopaketin ansiosta universumia ja kirjojen tarinaa ei tarvitse tuntea ennestään. Täällä on laaja valikoima hyvin pohjustettuja taikaolentoja joista monia voi luoda myös hahmoksi!

Eletään pääosin aikakautta jonka kirjat hyppäävät yli - yleisesti 1980-lukua ja '90-luvun alkua - katsotaan miten yhteiskunta muotoutui pitkän sodan jälkeen, ja mitä tapahtui kun kesällä 1992 taikayhteiskuntaan levisi huhu että Poika Joka Elää kohtasi Voldemortin Tylyphakassa. Lisämausteena, lukuvuosina 1987-1991 Tylypahka on erikoisen kriisin keskellä!

Tässä roolipelissä myös jästit, sekä velhojen ja noitien arkielämä ja perheet pääsevät oikeuksiinsa. Tämä aikakausi ja vaihtoehtoinen todellisuus tarjoaa lähes rajattomasti mahdollisuuksia!

Nibs

ÄÄNESTÄ Ropelistalla?

Kiitos äänestäsi! :)


--> Tämän roolipelin Facebook-sivu.

--> HR on Verisen Paronin Ritarikunnan jäsen! -

KESÄ-HEINÄKUUN KYSELY

survey tools
~ KUUKAUDEN HAHMO ~

CREDENCE BAREBONE* Sinun hahmosi kuukauden hahmoksi?

UUTISET

20.6.2017

+ Pelien yhteenveto päivitetty.

4.6.2017

+ TULOSSA PIAN! Toinen sivujuoni, joka sisältää aikamatkustusloitsuntaa ja Ihmeotukset-elokuvan hahmoja nuorina, myös pelattavaksi! Siitä tule hirmuisen hauskaa! Pysy linjoilla! ;D Lontoon väliaikais-Tylypahka-kuviokin pysyy silti myös mukana ja muuttumattomana!

2.6.2017

+ Pari uutta pelitapahtumaa alkanut. Siivoan/päivitän Pelien yhteenvedon lähipäivinä.

+ Kuukauden hahmo ja Kuukauden kyselu vaihtuivat.

22.5.2017

+ Olemme saaneet uuden pelaajan! Tervetuloa Lexus, mukanaan oma versionsa HP-hahmosta Credence Barebone! :)

+ Anteeksi viime päivien visuaalinen ongelma tässä kotisivuilla. Huomasin vasta nyt, että taustatexturet eivät enää näkyneetkään. Asia on nyt korjattu eikä ongelman pitäisi enää toistua.

+ Olen tässä kuussa lomamatkaillut ja sairastellut ja ollut ylipäätään kiireisempi kuin tavalisesti mistä syystä ote on hieman lipsunut tämän rakkaan roolipelin suhteen, mutta nyt alkaa taas näyttää normaalilta! Kuukauden kysely ja hahmo vaihtuu aivan varmasti kesäkuun alussa!! Kiitos kärsivällisyydestänne, mikäli olette jaksaneet käväistä niitä tai jompaa kumpaa vilkaisemassa! :D

8.4.2017

+ Uudelleenkirjoitin Tylypahka-infoihin koulun rahoitusta koskevan kohdan ja tein tarkennuksia sen vaikutuksiin koulun toiminnassa. Löydät sen helpoiten tästä foorumin puolella olevasta päivitys-ilmoituksesta.

+ Jep, Kuukauden Kysely joka normaalisti on voimassa kaksi kuukautta on tällä erää tuplapitkä. Olen ollut aivan liian kiireinen ja väsynyt pohtimaan uutta kysymystä. Eiköhän se kuitenkin toukokuussa vaihdu! :D

+ Kuukauden hahmokin on ollut useamman kerran Phoenix, koska pelipuolella on ollut nyt keväällä hiljaista, mutta nyt näyttäisi olevan tulossa mukaan pari uutta pelaajaa joten eiköhän tuokin pian koe taas vaihtelua! :)

4.1.2016

+ Hahmogaala 2016 äänestystulokset julkaistu! :)

3.1.2016

Olin kiireinen eka ja toka päivä, mutta nyt Hahmogaala 2016 äänestys on suljettu ja alan väsäämään voittajien sivua. Voittajat julkaisen huomenna! :)

17.12.2016

+ Siirsin väliaikais-Tylypahkan pelialueen ala-alueeksi Lontoo-pelialueelle. Sinne ilmestyi myös Oikukas Luudanvarsi, oman sivuhahmoni taikapuoti joka on avoin niin jästeille kuin taikavoimaisillekin!

15.12.2016

+ Loin uuden oman hahmon, Newt Scamanderin veljenpojan pojan. Hänet laitoin väliaikais-Tylypahkaan!

+ Etsitään pelaajaa-ilmoituksiin lisäys: kaivataan Newt Scamanderia ja Theseus Scamanderia!

+ Muuta tärkeää --> Taikavoimaiset VS. Jästien Tavat/Keksinnöt-kohtaan muutin asepalvelus-kohdan canonin mukaiseksi ja visioin vielä tarkemmin että miten se käytännössä toimii.

10.-12.12.2016

+ Tein kotisivuille ja foorumille ulkoasut jouluisissa väreissä, sekä pelaajille ja vierailijoille katseltavaksi Potter-aiheisen joulutervehdys-videon.29.11.2016

Lokakuu oli hiljainen, mutta pelit ovat nyt aktivoituneet!

Olethan huomannut, että täällä voi luoda monenlaisia taikaolentoja hahmokseen ja on visioitu myös useita taikaolentoja muutoin pelitapahtumien iloksi ja hyödyksi! Taikaolennot-infosivullamme on paljon tietoa monista olennoista tässä roolipelissä! Luetahn myös Muuta tärkeää-osion tuolta sivulta sillä täällä ei ole olemassa ihan jok'ikistä otusta mitä Ihmeotukset-elokuvat esittää koska jotkut ovat kirja-canonin kanssa ristiriidassa.

Taikaolentoja voi hyödyntää värikkäin tavoin myös tällaisessa arkielämään ja kaupunkiin sijoittuvassa roolipelissä niin pelattavana hahmona kuin ihmishahmonkin näkökulmasta, sillä olentojen kirjo on valtaisa ja toki seikkailullisetkin pelitapahtumat ovat mahdollisia - joten rohkeasti vaan liittymään mukaan peliin! :)

--> Aiemmat päivitykset


hit counter
laskuri asetettu 21.7.2013

| Otsikkokuva by Nibs | Tekstit © Nibs | Roolipelin toteutustyyli © Nibs |
CONTACT: kieran[at]luukku.com

Harry Potter universe and all its canon characters © J.K. Rowling

~ CLICK HERE FOR IMAGE/VIDEO COPYRIGHTS & CREDITS ~

COPYRIGHT DISCLAIMER:
I don't own the images used in the graphics or the clips, photos & music used in the videos but they belong to all their rightful onwers. I don't own the Harry Potter universe or any of its canon characters but they belong to J.K. Rowling.
This is a non-profit fan site for entertainment and educational purposes only.

Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use.