- INFOT - HAHMOT - SÄÄNNÖT - LIITY - FOORUMI - PELIT - YHTEYS - J.K.K. - LINKIT - ETUSIVU -

Harry Potter: Hogwarts Refounded - Harry Potter-roolipeli

Viimeksi päivitetty 6.1.2018"Pelaajalle, joka hakee Harry Potterin maagisen maailman inspiroivuutta yhdistettynä arkeen ja suhdetunnelmointiin, tämä on oiva vaihtoehto! Olentojen kirjo antaa vapaammat kädet tulkita koulun ulkopuolista maailmaa ja antaa lisäsyvyyttä pelille."
~ Acha, Mustesoihtu -> koko arvostelu

Tämä on Harry Potter-kirjoihin pohjaava foorumiroolipeli, mutta aikakauden ja kattavan tietopaketin ansiosta universumia ja kirjojen tarinaa ei tarvitse tuntea ennestään. Täällä on laaja valikoima hyvin pohjustettuja taikaolentoja joista monia voi luoda myös hahmoksi!

Eletään pääosin aikakautta jonka kirjat hyppäävät yli - yleisesti 1980-lukua ja '90-luvun alkua - katsotaan miten yhteiskunta muotoutui pitkän sodan jälkeen, ja mitä tapahtui kun kesällä 1992 taikayhteiskuntaan levisi huhu että Poika Joka Elää kohtasi Voldemortin Tylyphakassa. Lisämausteena, lukuvuosina 1987-1991 Tylypahka on erikoisen kriisin keskellä ja pieleen mennyt aikamatkustus-loitsu tuo '80-luvulle ihmisiä menneisyydestä!

Tässä roolipelissä myös jästit, sekä velhojen ja noitien arkielämä ja perheet pääsevät oikeuksiinsa. Tämä aikakausi ja vaihtoehtoinen todellisuus tarjoaa lähes rajattomasti mahdollisuuksia!

Nibs

ÄÄNESTÄ Ropelistalla?

Kiitos äänestäsi! :)


--> Tämän roolipelin Facebook-sivu.

--> HR on Verisen Paronin Ritarikunnan jäsen! -
MARRAS-TAMMIKUUN KYSELY

customer survey
~ VUODEN PELAAJA & PALKINNOT ~

Seuraavaan eli tämän vuoden Hahmogaalaan tulee Vuoden Pelaaja-kategoria, tittelin saa vuoden aktiivisin pelaaja. Tuon tittelin saavuttaja JA toiseksi aktiivisin saavat myös palkinnot! Lue täältä miten homma toimii ja mitä tänä vuonna on luvassa aktiivisimmille pelaajille!


UUTISET

6.1.2018

+ Vuoden aktiivisimman pelaajan palkinto-systeemiä paranneltu; kaksi aktiivisinta saavat palkinnot ja kummallakin mahdollisuus valita kahdesta vaihtoehdosta!

4.1.2018

+ Vuoden 2017 hahmoäänestyksen tulokset on julkaistu!

+ Vuoden Pelaaja-titteli ja palkinto luvassa aktiivisimmalle pelaajalle ensi vuoden vaihteessa!

+ Hahmot-sivun toteutus on uusittu; hahmokortit poistettu koska niiden päivitys oli tolkuttoman työlästä. Hahmolista toimii nyt myös Hahmogalleriana eli listaa kuvan, nimen ja esittelylinkin lisäksi ryhmät, iän ja ammatin sekä tietysti edelleen pelaajan. Hahmolistaan on nyt lisätty myös esittelyn omaavat sivuhahmot. Kuvalista on yhä erikseen koska siellä on varatut kuvat myös sellaisille sivuhahmoille joilla ei ole esittelyä.

7.11.2017

+ Kuukauden kysely ja Kuukauden hahmo vaihtuivat hieman myöhässä.

18.10.2017

+ Luvattu sivujuoni sisältäen aikamatkailua ja Ihmeotukset-elokuvien / niiden aikakauden hahmoja on nyt valmis pelattavaksi! Tiedot siitä löytyy Infot-sivulta Idea-osiosta.

4.10.2017

+ Muokkasin Taikaolennot-osiossa visiota vampyyreistä; lisäsin taikavoimia ja muutenkin tarkensin/muokkailin yksityiskohtia.

+ Kaksi uutta velho-hahmoa mukaan, joista toinen on puoli-vampyyri.

--> Aiemmat päivitykset


hit counter
laskuri asetettu 21.7.2013

| Otsikkokuva by Nibs | Tekstit © Nibs | Roolipelin toteutustyyli © Nibs |
CONTACT: kieran[at]luukku.com

Harry Potter universe and all its canon characters © J.K. Rowling

~ CLICK HERE FOR IMAGE/VIDEO COPYRIGHTS & CREDITS ~

COPYRIGHT DISCLAIMER:
I don't own the images used in the graphics or the clips, photos & music used in the videos but they belong to all their rightful onwers. I don't own the Harry Potter universe or any of its canon characters but they belong to J.K. Rowling.
This is a non-profit fan site for entertainment and educational purposes only.

Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use.