- INFOT - HAHMOT - SÄÄNNÖT - LIITY - FOORUMI - PELIT - YHTEYS - J.K.K. - LINKIT - ETUSIVU -

Harry Potter: Hogwarts Refounded - Harry Potter-roolipeli

Viimeksi päivitetty 4.1.2017"Pelaajalle, joka hakee Harry Potterin maagisen maailman inspiroivuutta yhdistettynä arkeen ja suhdetunnelmointiin, tämä on oiva vaihtoehto! Olentojen kirjo antaa vapaammat kädet tulkita koulun ulkopuolista maailmaa ja antaa lisäsyvyyttä pelille."
~ Acha, Mustesoihtu -> koko arvostelu

Tämä on Harry Potter-kirjoihin pohjaava foorumiroolipeli, mutta aikakauden ja kattavan tietopaketin ansiosta universumia ja kirjojen tarinaa ei tarvitse tuntea ennestään. Täällä on laaja valikoima hyvin pohjustettuja taikaolentoja joista monia voi luoda myös hahmoksi!

Eletään pääosin aikakautta jonka kirjat hyppäävät yli - yleisesti 1980-lukua ja '90-luvun alkua - katsotaan miten yhteiskunta muotoutui pitkän sodan jälkeen, ja mitä tapahtui kun kesällä 1992 taikayhteiskuntaan levisi huhu että Poika Joka Elää kohtasi Voldemortin Tylyphakassa. Lisämausteena, lukuvuosina 1987-1991 Tylypahka on erikoisen kriisin keskellä!

Tässä roolipelissä myös jästit, sekä velhojen ja noitien arkielämä ja perheet pääsevät oikeuksiinsa. Tämä aikakausi ja vaihtoehtoinen todellisuus tarjoaa lähes rajattomasti mahdollisuuksia!

NibsSivusto näkyy parhaiten selaimilla Firefox, Chrome ja Opera.

* Äänestä tätä roolipeliä Ropelistalla?
* Äänestä parhaaksi sivustoksi mainosta.org:ssa?

Kiitos äänestäsi! :)

--> Tämän roolipelin Facebook-sivu.

--> HR on Verisen Paronin Ritarikunnan jäsen! -

TAMMI-HELMIKUUN KYSELY

web survey
~ KUUKAUDEN HAHMO ~

PHOENIX LEVON SCAMANDER* Sinun hahmosi kuukauden hahmoksi?

UUTISET

4.1.2016

+ Hahmogaala 2016 äänestystulokset julkaistu! :)

3.1.2016

Olin kiireinen eka ja toka päivä, mutta nyt Hahmogaala 2016 äänestys on suljettu ja alan väsäämään voittajien sivua. Voittajat julkaisen huomenna! :)

17.12.2016

+ Siirsin väliaikais-Tylypahkan pelialueen ala-alueeksi Lontoo-pelialueelle. Sinne ilmestyi myös Oikukas Luudanvarsi, oman sivuhahmoni taikapuoti joka on avoin niin jästeille kuin taikavoimaisillekin!

15.12.2016

+ Loin uuden oman hahmon, Newt Scamanderin veljenpojan pojan. Hänet laitoin väliaikais-Tylypahkaan!

+ Etsitään pelaajaa-ilmoituksiin lisäys: kaivataan Newt Scamanderia ja Theseus Scamanderia!

+ Muuta tärkeää --> Taikavoimaiset VS. Jästien Tavat/Keksinnöt-kohtaan muutin asepalvelus-kohdan canonin mukaiseksi ja visioin vielä tarkemmin että miten se käytännössä toimii.

10.-12.12.2016

+ Tein kotisivuille ja foorumille ulkoasut jouluisissa väreissä, sekä pelaajille ja vierailijoille katseltavaksi Potter-aiheisen joulutervehdys-videon.29.11.2016

Lokakuu oli hiljainen, mutta pelit ovat nyt aktivoituneet!

Olethan huomannut, että täällä voi luoda monenlaisia taikaolentoja hahmokseen ja on visioitu myös useita taikaolentoja muutoin pelitapahtumien iloksi ja hyödyksi! Taikaolennot-infosivullamme on paljon tietoa monista olennoista tässä roolipelissä! Luetahn myös Muuta tärkeää-osion tuolta sivulta sillä täällä ei ole olemassa ihan jok'ikistä otusta mitä Ihmeotukset-elokuvat esittää koska jotkut ovat kirja-canonin kanssa ristiriidassa.

Taikaolentoja voi hyödyntää värikkäin tavoin myös tällaisessa arkielämään ja kaupunkiin sijoittuvassa roolipelissä niin pelattavana hahmona kuin ihmishahmonkin näkökulmasta, sillä olentojen kirjo on valtaisa ja toki seikkailullisetkin pelitapahtumat ovat mahdollisia - joten rohkeasti vaan liittymään mukaan peliin! :)

--> Aiemmat päivitykset


hit counter
laskuri asetettu 21.7.2013

| Otsikkokuva by Nibs | Tekstit © Nibs | Roolipelin toteutustyyli © Nibs |
CONTACT: kieran[at]luukku.com

Harry Potter universe and all its canon characters © J.K. Rowling

~ CLICK HERE FOR IMAGE/VIDEO COPYRIGHTS & CREDITS ~

COPYRIGHT DISCLAIMER:
I don't own the images used in the graphics or the clips, photos & music used in the videos but they belong to all their rightful onwers. I don't own the Harry Potter universe or any of its canon characters but they belong to J.K. Rowling.
This is a non-profit fan site for entertainment and educational purposes only.

Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use.