- INFOT - HAHMOT - SÄÄNNÖT - LIITY - FOORUMI - PELIT - YHTEYS - J.K.K. - LINKIT - ETUSIVU -

Harry Potter: Hogwarts Refounded - Harry Potter-roolipeli

Viimeksi päivitetty 2.1.2019"Pelaajalle, joka hakee Harry Potterin maagisen maailman inspiroivuutta yhdistettynä arkeen ja suhdetunnelmointiin, tämä on oiva vaihtoehto! Olentojen kirjo antaa vapaammat kädet tulkita koulun ulkopuolista maailmaa ja antaa lisäsyvyyttä pelille."
~ Acha, Mustesoihtu -> koko arvostelu

Tämä on Harry Potter-kirjoihin pohjaava foorumiroolipeli, mutta aikakauden ja kattavan tietopaketin ansiosta universumia ja kirjojen tarinaa ei tarvitse tuntea ennestään. Täällä on laaja valikoima hyvin pohjustettuja taikaolentoja joista monia voi luoda myös hahmoksi!

Eletään pääosin aikakautta jonka kirjat hyppäävät yli - yleisesti 1980-lukua ja '90-luvun alkua - katsotaan miten yhteiskunta muotoutui pitkän sodan jälkeen, ja mitä tapahtui kun kesällä 1992 taikayhteiskuntaan levisi huhu että Poika Joka Elää kohtasi Voldemortin Tylyphakassa. Lisämausteena, lukuvuosina 1987-1991 Tylypahka on erikoisen kriisin keskellä ja pieleen mennyt aikamatkustus-loitsu tuo '80-luvulle ihmisiä menneisyydestä!

Tässä roolipelissä myös jästit, sekä velhojen ja noitien arkielämä ja perheet pääsevät oikeuksiinsa. Tämä aikakausi ja vaihtoehtoinen todellisuus tarjoaa lähes rajattomasti mahdollisuuksia!

Nibs

| HP-kysely | Vuoden pelaaja & palkinnot |ÄÄNESTÄ Ropelistalla?

Kiitos äänestäsi! :)


--> Tämän roolipelin Facebook-sivu.

--> HR on Verisen Paronin Ritarikunnan jäsen! -
customer survey
~ VUODEN PELAAJA & PALKINNOT ~

Vuoden pelaaja-tittelin saa vuoden aktiivisin pelaaja, Hahmogaalan yhteydessä. Tuon tittelin saavuttaja JA toiseksi aktiivisin saavat myös palkinnot! Lue täältä miten homma toimii ja mitä tänä vuonna on luvassa aktiivisimmille pelaajille!


UUTISET

2.1.2019

+ Lisäsi infojen Taikaolennot-osioon tietopaketin haiskuista ja tarkensin tietoja puolivampyyreistä.

31.12.2018

+ Huomenna, 1.1.2019 - 10:00-20:00 Hahmogaala-tapahtuma!
Avoin myös vierailijoille! Sinun tarvitsee vain rekisteröityä foorumille. Tule mukaan jutustelemaan muiden HP-fanien kanssa, ratkomaan maagisia arvoituksia, pelaamaan roolipelejä ja jännittämään äänestystuloksia! Jos aktiivisia osallistujia tulee tarpeeksi niin mukana on myös heidän kesken rahanarvoisen lahjakortin arvonta!

29.11.2018

+ Kaikille avoin Hahmogaala-tapahtuma tulossa tiistaina 1.1.2019! Lue lisää täältä.

Vielä joulukuu aikaa Hahmoäänestyksessä äänestää suosikkejasi!

--> Aiemmat päivitykset


hit counter
laskuri asetettu 21.7.2013

| Otsikkokuva by Nibs | Tekstit © Nibs | Roolipelin toteutustyyli © Nibs |
CONTACT: kieran[at]luukku.com

Harry Potter universe and all its canon characters © J.K. Rowling

~ CLICK HERE FOR IMAGE/VIDEO COPYRIGHTS & CREDITS ~

COPYRIGHT DISCLAIMER:
I don't own the images used in the graphics or the clips, photos & music used in the videos but they belong to all their rightful onwers. I don't own the Harry Potter universe or any of its canon characters but they belong to J.K. Rowling.
This is a non-profit fan site for entertainment and educational purposes only.

Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use.