Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
VUODEN PELAAJA & PALKINNOT
#1
VUODEN PELAAJA & PALKINNOT

Vuoden pelaaja-tittelin saa se joka vuoden aikana keräsi eniten pisteitä eli oli aktiivisin pelaaja. Hän JA toiseksi aktiivisin saavat myös palkinnot!

Palkinnot ovat täysin uusia ja avaamattömiä eikä maksa pelaajille senttiäkään sillä kustannan myös mahdolliset postikulut. Itse en tietenkään osallistu pisteytykseen pelaajana vaan vain laskijana ja palkintojen hankkijana/antajana.

Tämän ei ole tarkoitus olla kilpailu vaan kannuste pelaajille pyrkiä peliaktiivisuuteen, yhteisöön osallistumiseen ja värikkään maailman kehittämiseen. Älä siis ota tätä turhan kilpailullisesti vaan pidä hauskaa, nauti, ja ole vain monin tavoin kohtuullisen aktiivinen niin sinulla on hyvä mahdollisuus voittaa titteli ja/tai palkinto. Jos oma sijoituksesi pistetinteessa kuitenkin kiinnostaa niin sitä voi välillä tiedustella yksityisviestillä minulta.  

~ Pisteitä kertyy näistä asioista:

~ Hahmon luonti
~ Aktiivinen pelaaminen
~ Pelien ulkopuolinen toiminta

* Mitä enemmän pisteitä keräät sitä parempi mahdollisuus palkintoon, mutta tarvitset vähintään 120 pistettä peliviesteillä, ja pisteitä myös Pelien ulkopuolinen toiminta-kategoriassa. Näin varmistamme että pelkällä hahmojen luomisella ei kukaan ota palkintoa ja että ne on ansaittu kokonaispanostuksella, ja että en päädy antamaan palkintoa vain parista viestistä.PALKINTO-VAIHTOEHDOT

VUOSI 2018

1. PALKINTO

Vuoden pelaaja-titteli & €20 lahjakortti:
 Punanaamio-karnevaalikauppaan TAI GameStop-pelikauppaan.

2. PALKINTO

Peter Pan (2003)-elokuva DVD/Blu-ray TAI €10 lahjakortti Punanaamio-karnevaalikauppaan!


~

PISTEYTYS

6.1.2018 - 31.12.2018
~ HAHMON LUONTI ~

Huomaathan että canon-hahmo on oikeastaan 90% sinun oma hahmosi koska niistä ei ole paljonkaan canon-tietoa ja joka tapauksessa heitä sovelletaan tähän roolipeliin. Canonit ovat keskeisiä hahmoja ja siksi selkeästi eniten luontipisteitä antavia. Original-hahmojen pistemäärät saattavat myöhemmin vaihtua jos jotain hahmotyyppiä luodaan selkeästi enemmän kuin muita eli muita aletaan kaivata enemmän.

* CANON-HAHMO = 40 pistettä

* ORIGINAL/OMA HAHMO

- lapsi (0-12v) = 30 pistettä

- aikuinen = 20 pistettä

- keiju tai merenneito = 15 pistettä~ AKTIIVINEN PELAAMINEN ~

Nämä pisteet jakautuvat joka kuukausi ja riippuvat siitä kuinka paljon pelasit kyseisenä kuukautena. Pisteitä saa vain kohtuullisesti panostetuista peliviesteistä eli roolipelin sääntöjen mukaisesti muutaman rivin huitaisut eivät ole suotavia eivätkä siis kerrytä
pisteitäkään.


* 1-2 peliviestiä / kk = 10-20 p

* 4 peliviestiä / kk = 60 p

* 8 peliviestiä / kk = 150 p

* 9 tai enemmän peliviestiä / kk  = 5 lisäpistettä per kahdeksannen jälkeinen viesti~ PELIEN ULKOPUOLINEN TOIMINTA ~

Yhteisön elämää olisi hyvä pitää yllä myös pelitapahtumien ja hahmojen ulkopuolella ihan vain keskenämme ja yleisesti roolipelin hyväksi joten nämäkin toiminnat kartuttavat pisteitä.

* KESKUSTELU OLOHUONEESSA = 15 pistettä / viesti
^ Ei mitään suurempia "laatuvaatimuksia" saati pituusvaatimuksia. Kunhan kirjoitat jotain suht järkevää sisältöä ja vuorovaikutat muiden kanssa. Pisteytys koskee Yleinen keskustelu-ketjua ja uusien aiheiden aloittamista ja niihin osallistumista.

* KEHITYS-EHDOTUKSET = 20 pistettä / ehdotus
^ Pätee niin tämän roolipelin maailmaa ja kehitystä kuin foorumin ja kotisivujenkin kehitystä koskeviin ehdotuksiin. (Hahmogaala-kategorioiden ehdotuksesta saa 5 pistettä per ehdotus.)
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)