[-]
Forum Threads Posts Last Post
Hahmopyynnöt
Aloita tänne uusi aihe, jos tahdot mukaan peliin. Luethan kotisivuilta liittymisohjeiet ennen kuin laitat tänne hakemuksen.
0 0
Never
Hahmot
Pelissä jo mukana olevien hahmojen esittelyt, aikajanat, asunnot ja muu heihin liittyvä olennainen tieto. Täällä myös Hahmogalleria!
6 6
Wendy Darling
DARLING, Wendy
Wendy Darling
02-11-2016, 05:45 AM
Hahmovälitys
Onko hahmollasi perheenjäsen, ystävä, vihollinen tai muu henkilö jolle toivoisit pelaajaan? Voit laittaa siitä ilmoituksen tänne ihan vapaamuotoisesti, mutta toki kannattaa kertoa kyseisestä hahmosta ainakin vähän ja että onko sinulla sille valmis esittely vai saako pelaaja kirjoittaa sen itse. Onnea pelaajahakuun!
0 0
Never

[-]
Forum Threads Posts Last Post
Pelisuunnittelu
Tänne voitte aloittaa oman ketjunne jossa kuulutatte peliseuraa hahmollenne. Tänne voi myös aloittaa ryhmäpelien suunnitteluketjuja.
1 1
Kieran
KALENTERI
Kieran
31-03-2016, 10:19 AM
Kysymykset ja ehdotukset
Onko sinulla kysyttävää? Tai idea/toive tämän roolipelin tai foorumin tai kotisivujen kehittämiseksi? Voit halutessasi kertoa siitä täällä. Kaikki saavat halutessaan kommentoida ja keskustella siitä, ja pelaajatkin vastata kysymyksiin. Rohkeasti vaan - autan mielelläni, ja olen innokas visioija, ja vierailijoiden sekä pelaajien toiveet ja mielipiteet ovat hyvin arvokkaita ja tervetulleita!
0 0
Never
Ylläpidon ilmoitukset
Täällä merkitsen kaiken minkä koen ilmoittamisen arvoiseksi asiaksi yleisesti tai pelin juttujen suhteen. Myös kaikki kotisivujen etusivulle tulevat päivitykset merkitään myös tänne omaan ketjuunsa. Kannattaa siis pitää tätä silmällä säännöllisesti. (Copyrights & Disclaimer)
6 9
Kieran
UUTISET
Kieran
06-01-2018, 07:00 PM
Olohuone
Aihe on vapaa, eli yleistä keskustelua, kyselyitä ja mitä nyt keksitäänkään. Ei kuitenkaan mainoksia tänne. Mainostus vain allekirjoituksissa.
1 2
{$no_avatar}'s avatar
Yleinen keskustelu
##
22-06-2016, 11:30 AM
Pelaajat
Pelaajat saavat halutessaan esitellä itsensä täällä, ja tänne kuuluvat myös ilmoitukset pidemmistä poissaoloista.
1 1
Kieran
Kieran
Kieran
26-06-2016, 09:07 PM
VUODEN PELAAJA & PALKINNOT
Kaksi vuoden aktiivisinta pelaajaa saavat palkinnot joka vuoden vaihteessa! Lue täältä miten homma toimii ja mitä tämän vuoden aktiivisimmille on luvassa.
1 1
Kieran
VUODEN PELAAJA & PALKINNO...
Kieran
06-01-2018, 06:44 PM

[-]
Forum Threads Posts Last Post
Lontoo
Englannin pääkaupunki miljoonine asukkaineen, lukuisine sisämaineen ja vieläkin lukuisimpine sisäkaupunkeineen. Kaupunki nousi jo kauan ennen auton keksimistä, joten se on monilta osin hyvin vanhanaikaisen näköinen ja tuntuinen, ja kadut ovat kapeita. Autolla liikkuminen on painajaista. Tyypillisesti, päiväaikaan ajon keston saa yleensä vähintään tuplata nähden siihen mitä se kestäisi ilman liikennettä, etenkin hieman pidemmillä välimatkoilla. Myös parkkipaikan löytäminen voi olla tuskainen haaste ja ne ovat lähes aina maksullisia. Julkisen liikenteen verkosto on kuitenkin tämän takia hyvin kehittynyt ja usein paljon nopeampi ja stressittömämpi tapa matkustaa kuin autoilu. Autoa kannattaa käyttää lähinnä jos on aivan pakko tai tuntee kaupungin hyvin.
0 0
Never
Neverland
Saaristo ajan ulkopuolella, toisessa ulottuvuudessa lähellä Kengsinton Gardensia Lontoossa. Lisää tietoa täällä.
1 1
Kieran
KEIJUNSYÖJÄKÄÄPIÖT
Kieran
27-03-2016, 11:50 PM
Britannia
Englannin ja muun Britannian alueet Lontoon ulkopuolella.
0 0
Never
Yksinpelit
Jos haluat välillä kirjoittaa yksin, vain omien hahmojesi kesken, voit aloittaa pelitapahtuman tänne. Tälle alueelle voi laittaa myös erikseen kirjoittamiaan tarinoita hahmostaan kunhan huolehtii että se ei ole ristiriidassa tämän roolipelin infojen kanssa. Koska tännekin aloitetut pelitapahtumat ja tarinat lisätään PELIT-sivun yhteenvetoon eli ovat osa tämän roolipelin universumia.
1 6
Wendy Darling
When Wendy grew up
Wendy Darling
30-07-2018, 02:03 PM

[-]
Board Statistics
Who's Online [Complete List]
3 users active in the past 15 minutes (0 members, 0 of whom are invisible, and 3 guests).
Who has been online today [Complete List]
90 users active in the past 24 hours (0 members, 0 of whom are invisible, and 90 guests).
Board Statistics
Our members have made a total of 81 posts in 25 threads.
We currently have 6 members registered.
Please welcome our newest member, George Darling
The most users online at one time was 21 on 26-01-2017 at 03:09 PM

Forum Contains New Posts
Forum Contains No New Posts
Forum is Locked
Redirect Forum