ÄÄNESTÄ SUOSIKKIASI!
#1
[Image: bc897d818bf8e316991ba070bce7686b.png]

Pelaajien lisäksi äänestää saavat myös vierailijat!

TOTEUTUS
  • Ehdokkaina ovat kaikki tässä roolipelissä mukana olevat päähahmot ja kattavan esittelyn omaavat sivuhahmot jotka on hyväksytty mukaan ennen äänestysajan alkamista. Sen aikana ja jälkeen hyväksytyt pääsevät mukaan ensi vuoden äänestykseen.
  • Saa äänestää niin montaa hahmoa per kategoria kuin haluaa, mutta Äänestä-napin klikkauksen jälkeen valintoja ei voi enää muuttaa joten kannattaa käydä ensin läpi kaikki ehdokkaat ja harkita kuka tai ketkä on suosikkisi kyseisessä kategoriassa. Äänestää saa niin monessa kategoriassa kuin huvittaa.
  • Lopussa on vain yksi voittaja per kategoria + jos joku jää hopeasijalle yhden tai kahden äänen erolla hän saa kunniamaininnan.
  • Omaa hahmoaan ei saa äänestää missään kategoriassa! En pysty sitä mitenkään estämään, mutta luotan että pelaajilla on reilu ja rehellinen asenne tässäkin asiassa ja äänestävät vain jonkun toisen pelaajan hahmoa.
  • Eihän oteta tätä turhan vakavasti. Mitään erityisiä palkintoja ei ole hahmokategorioissa. Jokaisella hahmolla on useita mahdollisuuksia voittaa joka vuosi, ja tämä on vain hauskuuden ja mielenkiinnon nimessä järjestetty pikku lisäohjelma. Smile
  • Vuoden pelaaja-kategorian voittaja saa lahjakortti-palkinnon ja toiseksi jäänyt saa valita tavara-palkinnon--mutta kyseinen titteli ei kuulu äänestykseen vaan sen voi voittaa olemalla vuoden aktiivisin pelaaja eli siihen voi vaikuttaa vain itse vuoden aikana.

    HUOM! Tällä kertaa järjestäisin varsinaisesta Hahmogaalasta yhteisen kivan tapahtuman vierailijoille ja pelaajille, jos ihmisiä kiinnostaisi osallistua sellaiseen 1. tammikuuta. Siitä voit lukea lisää ja kertoa mielipiteesi/antaa äänesi täällä. Hahmoäänestys tapahtuu tässä ketjussa: kategoriat, ehdokkaat ja äänestyslinkit löytyvät alemmistra viesteistä.

[Image: 54e3472ec7a2b940f0bf37018bcf32c2.jpg]


KATEGORIAT JA EHDOKKAAT

Suosikin valinnan pohjana kannattaa käyttää vähintään hahmoesittelyjen sisältöjä, mutta myös pelien lueskelusta voi olla paljon iloa ja hyötyä sillä ne syventävät hahmoja ja tuovat niistä eläväisemmän kuvan.

X = linkki pelitapahtumaan, jos hahmon pelejä ei ole yhteenvedetty omalle aikajanalle.

* ÄÄNESTYSAIKA: 2.9.-31.12.2018!

Äänitilanne ei ole julkisesti näkyvillä äänestysaikana.
Lopussa julkistan vain voittajan + mahdolliset kunniamaininnat.
~ HUNTER - JACOB - BEN - ASA - CONNOR ~ PHOENIX  ~
~ XANDER ~ ZACH ~
Reply
#2
KATEGORIAT 1-7 / 14

DURSLEY, Dudley - p e l i t


* * * * *

[Image: edf06293f9ab7fc8d2b29a6e10cd34a5.png]* * * * *

[Image: 52de8e3094a3844a166017fd7aa91bd0.png]

DANE, Alex - p e l i t
DANE, Connor - p e l i t
DANE, Juliet - p e l i t
GAUNT, Wellment - p e l i t
JAMES, Zachary - p e l i t
KING, Benjamin - p e l i t
SCAMANDER, Phoenix - p e l i t

~ HUNTER - JACOB - BEN - ASA - CONNOR ~ PHOENIX  ~
~ XANDER ~ ZACH ~
Reply
#3
KATEGORIAT 8-14 / 14~ HUNTER - JACOB - BEN - ASA - CONNOR ~ PHOENIX  ~
~ XANDER ~ ZACH ~
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)