Hahmogaalasta oikea tapahtuma?
#1
Tämä kysely on osoitettu pelaajien lisäksi myös vierailijoille. Äänestää voi helposti ilman rekisteröitymistä. Muistathan, että tänne foorumille saa rekisteröityä jutustelemaan ja puuhaamaan monenlaista kivaa. Vain tiettyihin hahmoliittoisiin juttuihin ei voi osallistua ennen kuin on mukaan hyväksytty hahmo pelattavanaan. Jos haluat kommentoida tätä nimenomaista aihetta mutta et halua rekisteröityä, voit tehdä sen Vieraskirjassa ja seurata tätä ketjua koska minä sitten osoitan viestiisi tässä ketjussa. (Spammibot-ongelman takia en viitsi avata foorumin alueita vierasnimimerkeille.)

Aiempina vuosina Hahmogaala on ollut vain äänestysvaihe ja lopussa voittajien julkaisu kaikki kerralla, koska pelaajakunta on ollut pieni, vierailijoiden kiinnostus kokeilussa ja tulosten julkaisupäivä ollut vaihteleva. Joka vuosi useampi vierailijakin on innostunut ainakin äänestämään, joskin äänestysaikakin on kestänyt useamman kuukauden juuri siksi että ääniä ehtisi kertyä. Olen miettinyt kannattaisiko Hahmogaalasta tehdä jollain tavalla ihan kunnollinen tapahtuma, nyt kun tulosten julkaisupäivä on joka vuosi oletusarvoisesti 1. tammikuuta eli päivä jolloin ihmisillä ei ainakaan ole koulua tai ehkä työpäivääkään. Siitä toivoisin pelaajien ja vierailijoidenkin antavan mielipiteensä edes äänestämällä. Mutta saa myös ehdottaa toiveita ja ideoita mahdollisen toteutuksen suhteen.

Ajatukseni toteutuksen suhteen:

Seuraavan Hahmogaalan äänestysaika alkaa 1.9.2018 ja päättyy 31.12.2018. Varsinainen gaala/tapahtuma olisi 1. tammikuuta 2019. Siinä on ainakin 14 kategoriaa + Vuoden pelaaja-tittelin voittajan julkaisu. Mahdollisesti pari enemmän jos joku sattuu ehdottamaan jotain sopivaa ennen äänestyksen alkua. Voisin julkaista tulokset yksi kategoria puolen tunnin välein, jolloin koko julkaisu kestäisi 7-8 tuntia. Tuntien aikana tuloksia odotellessa, ja ehkä vähän ennen ja jälkeenkin, pelaajat ja vierailijat voisivat tällä foorumilla Hahmogaalalle omistetulla alueella tutustua ja jutella Potter-aiheesta tai mistä vaan mukavasta niin paljon kuin ehtivät ja haluavat. Lisäksi voisin kehittää siihen muutamia kivoja Potter-aiheisia kyselyitä/tehtäviä viihteeksi.

Kaikkien gaalaan osallistujien kesken voisin arpoa 15€ arvoisen lahjakortin EMP-nettikauppaan josta saa vaikka mitä, mm. Potter-fanituotteita. Sen voin lähettää sähköpostitse eli arvonnan voittajan ei tarvitse antaa kotiosoitettaan vaan vain etu- ja sukunimensä jotta lahjakortti saadaan käyttökelpoiseksi. Tämän voisi voittaa siis kuka tahansa gaalaan osallistuva, niin pelaaja kuin vierailija. (Toisin kuin Vuoden pelaaja-palkinnnot joiden voiton mahdollistaa olemalla vuoden aikana aktiivinen jäsen ja pelaaja.) Kuten tuossakin, myös gaalaan osallistumisessa olisi minimivaatimus jotta pääsisi mukaan tuohon arvontaan, koska en halua luovuttaa rahan arvoisia palkintoja kenellekään joka käväisee vain sanomassa "hei" ja katoaa sitten. Eli tuohon arvontaan osallistumiseksi gaalassa pitäisi laittaa tietty vähimmäismäärä sisällöllisiä viestejä ja/tai osallistua useampaan kehittämääni tehtävään. Mikä se minimimäärä olisi, en tiedä vielä ja sitäkin saa ehdottaa.

* * * * *

Että sellaista. Kertokaa toki mielipiteitänne ja mahdollisia toiveitanne/ideoitanne, jos yhtään kiinnostaa. Arvostan jo ihan pelkkää äänestämistä, mutta mahdollisuus on vaikuttaa syvemminkin. Kiitos, jos jaksoit lukea tämän loppuun--ja ekstralämmin kiitos jos myös äänestät ja/tai kommentoit. Smile

~ HUNTER - JACOB - BEN - ASA - CONNOR ~ PHOENIX  ~
~ XANDER ~ ZACH ~
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)