HPAU

Full Version: Heta hei
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Tervehdys vain!
Jospa sitten minäkin esittäydyn täällä muiden esimerkkiä seuraten. Big Grin

Eli tosiaan, olen Etelä-suomen alueella vaikuttava ihmiskääpiö. Väittävät naiseksi, mutta mene ja ota tuosta nyt sitten selvää. Mekkoa ja korkokenkiä se ainakin tykkää käyttää, mutta omaa varsin härskin sekä sarkastisen huumorintajun ja joskus jopa turhankin kovan äänen - Varsinkin nauraessa. Tykkää kaiketi vain tutustua muihin ihmisiin. Pituutta tälle kääpiölle on kerennyt kasvamaan vain 158 cm ja hiukset ovat vaaleat. Blondi mikä blondi.

Foorumiroolipelauksen lisäksi rakastan erilaisia TV-sarjoja. Mainitsemisen arvoisia rakkauspakkauksia ovat mm. Doctor Who, Criminal Minds, House, Simpsonit ja Last of the Summer Wine. Pidän myöskin elokuvista ja niiden suhteen olen hyvin kaikki ruokainen. Eräs suosikki käsikirjoittaja lienee kuitenkin Quentin Tarantino, joka ehkä omalta osaltaan kertookin siitä, että pidän melko toiminnantäytteisistä elokuvista. Toisaalta olen myös romantikko, joten ehkäpä tähän pitäisi mainita, että rakastan myös Ps. I love you - elokuvaa ylitse kaiken. Rakkaus on ihana asia, antakaa anteeksi. Big Grin

TV-sarjojen ja elokuvien lisäksi pidän myös taiteesta, kirjojen lukemisesta, psykologiasta, kielistä ja eri kulttuureista. Britannia ja Japani lienee kuitenkin lähimpänä sydäntä. Minulla on myöskin rakas 3 vuotias tytär ja kolme koiraa. Haaveilen myöskin maalle muutosta, enkä omista lempiväriä. Pidän niistä kaikista.

Roolipelauksen aloitin vuonna 2007 chatmuotoisessa Tylypahkassa nimeltä Audreyn Tylypahka. Paikka kuitenkin kuoli, jonka jälkeen siirryimme joukolla Emylonin Tylypahkaan, jossa tulikin koettua varsin värikkäitä ja rakkaita pelejä. Varsinaiseen foorumiroolipelaukseen siirryin muistaakseni kuitenkin jo samana vuonna.
Foorumiroolipelaushistoriani aikana olen ollut jos jonkinmoisessa pelissä mukana, pääosin tosin fantasiapuolella, mutta joukkoon on mahtunut myöskin fani- sekä täysin puhtaita kaupunkiroolipelejä. Kaikista näistä onkin hyvät muistot tallella.

Joka tapauksessa, eiköhän tässä ollutkin jo jotain. Itsestään kertominen on melko haastavaa puuhaa. Big Grin Jos on jotain kysyttävää, kysykää pois. Lupaan purra mahdollisimman hellävaraisesti.