HPAU

Full Version: NIBS
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Oikea etunimeni ei ole ollut salaisuus enää vuosiin roolipelimaailmassakaan, mutta toivoisin käytettävän ihan vain tätä nimimerkkiäni Nibs. Lähinnä enemmän kaverikseni tai muutoin merkittävästi tutummaksi mouodtuneet tyypit saavat käyttää etunimeäni tai jotain sen muotoa. En minä mitenkään pure jos joku muukin sitä käyttää, mutta mieluummin siis nimimerkkiäni. Smile

Ikäni on 30+ ja olen intohimoinen taiteilijasielu ja fanipersoona. Rakastan mm. yöaikaa, luovaa kirjoittamista, roolipelausta, englannin kieltä, Britanniaa, fanivideoiden tekemistä, lapsia, eläimiä (etenkin susia), elokuvia, menneitä vuosisatoja, kieroutuneita pahiksia fiktiivisissä tarinoissa, aurinkoisia päiviä, ystävällisiä sanoja, kesää, hyvää seuraa, psykologiaa ja hyviä ja rakentavia väittelyitä.

Rakkaimpia harrastuksiani ovat foorumiroolipelit, fanivideoiden tekeminen ja ylipäätään luova kirjoittaminen. Ja lapsuuteni ajoilta ('80 ja '90-luvulta) lelujen keräily, sekä retrot videopelit. Kerään myös Goosebumps-kirjasarjan alkuperäisiä osia (1992-1997) alkuperäisinä painoksina, tosin brittipainoksina.

Olen roolipelannut foorumeilla vuodesta 2003, lukemattomissa paikoissa. Lähinnä fanipohjaisissa, mutta on joukkoon mahtunut muutama muukin. Itsekin olen ylläpitänyt lukuisia roolipelejä. Harry Potter-roolipelit ovat aina olleet sydäntäni lähinnä. Fanivideoita olen tehnyt aktiivisesti kesästä 2006 lukuisista eri fandomeista. Fanfictionia aloin kirjoittamaan joskus vuodesta 1998, vaikka julkaissut niitä vasta 2000-luvun alkupuolesta eteenpäin.

Kirjoittaisin ja roolipelaisin mieluiten englanniksi, mutta ikävä kyllä Suomen puolella se on harvoin mahdollista.
Fanitarinani kirjoitan useimmiten ensin englanniksi ja käännän ne sitten suomeksi...Joskus toki kirjoitan ensin suomeksi...Englanti vain on mielestäbni niin paljon kauniimpi kieli että se saa tekstini lentämään ja elämään paljon paremmin.

Rakkaimpia fandomeitani ovat:

Harry Potter (vuodesta 2004)
Leijonakuningas (vuodesta 1995)
Peter Pan (vuodesta 1989 - mutta nykyään inhoan sitä Disney-klassikkoa)
Oopperan Kummitus (vuodesta 2004)
Young Guns / Billy the Kid (vuodesta 2001)
Wes Cravenin SCREAM (vuodesta 1998)
Anne Ricen Vampyyrikronikat (vuodesta 2008)

Suosikki TV-sarjojani ovat: That 70's Show, LOST, Once Upon A Time, Monk, Krokotiilimies (Steve Irwin), Kreisi Kynäniekka, Nooan perilliset, Buffy Vampyyrintappaja, Angel, Being Human (brittiversio), Täydelliset naiset, Pieni talo preerialla, Frendit...

Suosikkielokuvagenrejä ovat kauhu, trillerit, fantasia, scifi, seikkailu, historialliset elokuvat, ja myös romanttiset komediatkin on välillä katsottuna mukavia. Toiminta-leffatkin menee silloin tällöin - ainakin, jos niissä on Arnold Schwarzenegger.

Cool