HPAU

Full Version: Kiitos & joululahja pelaajille!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
15.12.2014

Tavallaan uusi aloitus tapahtui heinäkuussa 2013, jolloin laajensin tämän roolipelin aikajanaa sekä uudistin aikakautta ja hieman toteutustakin. On sydäntälämmittävää ja kannustavaa mulle perustajana/ylläpitäjänä, että olette uskollisesti pysyneet mukana ja kiinnostuneena! Jokaisen panos ja lyhyeksikin jääneet osallistumiset ovat mun silmissä merkityksellistä ja arvokasta, mutta erityisen palkitsevaa ja ilahduttavaa mulle on siis ollut se että täällä tosiaan on myös pitkäaikaisia pelaajia jotka ovat mieltäneet tämän roolipelin mukaan jäämisen/aktiivisuutta yrittämisen arvoisena silloinkin kun elämässään on hankalampia aikoja.

On ollut hauskoja ja antoisia pelihetkiä kanssanne sekä mielenkiintoisia pelitapahtumia- ja suunnitelmia, ainakin mun mielestä ja odotan innolla niiden jatkumista ja tulevien vuosien antia.
Toivottavasti seuraava vuosi tuo lisää myös pelitovereita ja hahmoja värittämään maailmaamme! [Image: smiley.png]
Siis lämmin kiitos, ootte kaikki tärkeitä ja ihania!

Tässä teille pieni joululahja-video minulta. [Image: grin.png]
Paria hahmoa en ikävä kyllä voinut liittää mukaan, koska heillä ei ole minkäänlaisia kuvia käytössä – ja jos joku hahmo on mukana enemmän kuin toinen sekään ei tarkoita että se olisi millään tavalla vähäisempi. Vaan sitä että kaikista ei löytynyt yhtä paljon videon tyyliin sopivia kuvia ja että biisin pituuskin rajoitti mahdollisuuksia.
Toivottavasti tykkäätte!





Rauhallista ja iloista joulunaikaa kaikille, sekä voimia, onnellisuutta ja paljon peli-inspiraatiota uudelle vuodelle!

T: Nibs

[Image: tXfV01FbVJ0xk01PfCts.gif] [Image: u8VOHretKeKarTQOpMrX.gif] [Image: NaLSk6YDO89wnLLjkaCd.gif]