HPAU

Full Version: Jacobille työtovereita (poliisi/etsivä) & naisystävä
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Näistä voidaan halutessasi jutella etukäteen lisää tässä tai yksityisviestillä. (Foorumille rekisteröityminen on vapaata.) Mutta tältäkin pohjalta voi jo luoda ja lähettää hahmohakemusta. [Image: smiley.png]



* * * * *

Jästien poliisivoimissa työskentelevä Jacob King kaipaa pelaajaa tai pelaajia työtoverille josta olisi muodostunut hyvä kaveri tai ehkä jopa ystävä myös vapaa-ajan elämään. Näitä voisi olla enemmänkin kuin yksi. Ei sen tarkempia kriteerejä, kunhan Jacobin persoonaa harkitsee visioidessa kyseisen kaverin/ystävän persoonaa, että se olisi perusteiltaan realistinen suhde.

Yksi voisi olla Jacobin uran alkuvuosien ajoilta lähtöisin - ehkäpä etsiväkonstaapelivuosilta (1976-1980), ja toinen uratauolta paluun jälkeen muodostuva (12/1987-->.) Nämä eivät olisi aivan niin läheisiä että Hunterin ihmissuteudesta tietäisivät, mutta hyviä/läheisiä kavereita/ystäviä kuitenkin. Ainakin toinen olisi mies, tai vaikka molemmat, mutta toinen voisi hyvin olla nainen. Molemmat olisivat jästejä! Vähintään toinen sellainen joka ei ainakaan valmiiksi tiedä taikuuden olemassaolosta.


* * * * *

Haen Jacobille jästien joukosta suhdetta myös rakkauselämään johonkin väliin vuosina 1988-1990, kun Jacob on yksinhuoltaja. Tuonkin naisen toteutuksen suhteen ei ole kauheasti kriteerejä kunhan se sopii Jacobin persoonaan niin että kiinnostus voisi olla molemminpuolista ja edes lyhytaikainen suhde toimia ilman suuria ongelmia. Kannattaa katsella myös horoskooppimerkkien yhteensopivuuksia, kuten minäkin olen tehnyt. (Jacob on Leijona ja Jänis.)

Muutama kriteeri kuitenkin olisi; suurinpiirtein Jacobin ikäinen - korkeintaan kolme vuotta nuorempi tai vanhempi, ja sinkku nainen sillä mitään kolmiodraamaa en tavoittele. Ja lapsirakas persoona jolla olisi itselläänkin yksi tai useampi omaa alaikäistä lasta.
Saman katon alle muuttoa/uusioperhettä tai häitä ei olisi tulossa, vaan tarkoitus olisi suhde jossa he katsovat mitä tulee ja lopulta syystä jos toisestakin päätyvät eroamaan. Sen ei myöskään olisi tarkoitus kestää koko tuota 2-3 vuotta mutta kuitenkin jonkin aikaa. (Vuoden 1990 aikana Jacobin ja lastensa biologisen äidin välit alkavat lämmetä uudestaan ja joulun alla 1990 he palaavat yhteen, eikä Jacob ole pettäjätyyppiä.)

Ei mitään suoraan
naisystävä-hahmoa, vaan sellainen jonka kanssa voidaan pelien kautta muodostaa suhde. Ja tosiaan, jästi. [Image: smiley.png]