Peter Pan-roolipeli: The Second Chance / Etusivu


Viimeisin päivitys 25.3.2021

Tervetuloa!

Tämä Peter Pan-foorumiroolipeli pohjautuu J.M. Barrien kirjaan pelaajien omissa visioissa ja vaihtoehtoisessa todellisuudessa, tarinaa jatkaen. Kirjan lukeminen ei ole tarpeen eikä edes hyödyllistä koska infot ovat kattavat ja sovelletut.
Disneyllä ei ole mitään tekemistä tämän roolipelin kanssa.

On mahdollista pelata myös alkuperäisen tarinan aikaa, mutta peli keskittyy aikaan yli 20 vuotta kirjan tarinan jälkeen; Lontooseen jossa Wendy, John, Michael ja Kadonneet Pojat ovat jo kauan sitten kasvaneet aikuisiksi, sekä Neverlandiin jossa Peter Pan johtaa uutta jengiä mutta nyt myös Peter itse palaa tänne kasvamaan! Ja kapteeni Koukku juonii yhä suunnitelmia Peterin murhaamiseksi...

Foorumille rekisteröityminen on oletusarvoisesti suljettu spammibottien takia. Avaan sen uudestaan heti kun joku oikea ihminen ilmaisee kiinnostusta liittyä ja on valmis laittamaan hahmohakemuksen. Minuun saa yhteyden Vieraskirjassa ja tämän roolipelin Discord-palvelimella.

- Kieran / Nibs

ROPELISTA - Toplista suomalaisille nettiroolipeleille

Tarinapelien Toplista

Kiitos äänestäsi! :)

TEKEMÄNI TRIBUUTTIVIDEO J.M. BARRIEN KIRJALLE
(2003-vuoden elokuvasovitusta hyödyntäen.)Roolipeli avattu 30.3.2016~ UUTISET ~

25.3.2021

+ Tiivistin infoja, ja loin Discord-palvelimen. Nyt minuun saa yhteyden Vieraskirjassa ja Discord-palvelimella. :)

13.1.2020

Edelleen inspistä riittäisi Peter Pan-tarinoiden kirjoitteluun eli taatusti saat aktiivista peliseuraa jos kiinnostaa liittyä mukaan. Ja otan yhä vastaan palautetta/kehitysehdotuksia jos sinulla on kysyttävää/toiveita/parannusehdotuksia. Saan sähköposti-ilmoituksen aina kun vieraskirjaan tulee uusi viesti. :)

8.1.2019

+ Mukavaa alkavaa vuotta sinulle! Täällä ollaan yhä inspiroituneena. Yksin kirjoittelu ei vain juuri nyt innosta kun kuitenkin roolipelisivuston ja maailman vaivauduin rakentamaan. Otan kyllä vastaan rakentavaa palautetta toteutuksesta ja muutenkin ehdotuksia, ja vakuutan että aktiiviset pelit alkavat kyllä heti jos tänne jossain vaiheessa liittyy lisäkseni aktiivinen pelaaja. :)

11.8.2018

+ Varasin George Darlingin hahmon itselleni sekä kuvat hänelle. Kirjoitan parhaillaan esittelyä.

7.6.2018

Siirsin foorumin omalle sivutilalleni ja domainilleni. Kaiken pitäisi toimia ja mukaan voi liittyä normaalisti. :)

19.12.2017

Vanhensin päähahmot, (Peter Pania lukuunottamatta), niin että Wendy ja pojat ovat pelin nykyajassa aikuisia 29-35-vuotiaita. Josko vanhemmat hahmot innostaisivat ihmisiä mukaan tällaiseen roolipeliin. Pelin nykyaika on edelleen vuosi 2016 ja siitä eteenpäin, ja edelleen saa halutessaan pelata mitä tahansa aikaa hahmonsa elämästä - mutta tosiaan keskitymme yhä hahmojen nykyhetkeen.

27.9.2017

+ Liknkinvaihtoon Corown of Valkyria.

+ Yksinpelaus ei nyt oikeen ole sujunut, mutta edelleenkin olen täällä inspiroituneena eli rohkeasti vaan hakemusta jos tämä roolipeli innostaa! :) Hahmokaartia on värikkäästi jo nyt.

2.6.2017

Yhä täällä, ja yritän nyt jatkaa tuota yksinpeliäni aktiivisemmin että edes jotain tapahtuisi säännökkusesti täällä taas.

+ Muutin Peterin ikää, tavallaan. Hän on oikeasti 9-vuotias, mutta kukaan ei tiedä sitä ja hänet julistetaan virallisesti vain 6-vuotiaaksi paluun yhteydessä. Tämän myötä hänestä viranomaisille kerrottu tarina yksinkertaistui. Löytyy edelleen tuolta Infot-sivun Idea-osuuden loppupyuolelta. :)

27.4.2017

Täällä olen yhä aina valmiina pelaamaan, jos ketään kiinnostaa liittyä mukaan. :P Käyn foorumilla vilkuilemassa melkein päivittäin ja vieraskirjaviesteistä saan aina ilmoituksen sähköpostiini.

8.1.2017

Spammeri luikahti sotkemaan vierasytsävällistä foorumiamme juuri niiden päivien aikaan kun en sattunut käymään paikalla. >:(
Nyt se on siivottu ja karkoitettu, ja uutta peliviestiä laitettu kehiin. :D Eli täällä olen yhä inspiroituneena ja innokkaana. Laita toki hakemusta tulemaan jos vähänkään innostaa ja aina saa kysyä jos mikään on epäselvää ja ehdottaa jos on jotain toiveita! :)

11.11.2016

+ Toinen pelitapahtuma alkanut. Lisätty Pelit-sivulle.

7.11.2016

+ Muuta tärkeää-osioon kohta 7; Darlingin perheen perharvot ja uskonto. Lähinnä niille joita mahdollisesti kiinnostaa ottaa pelattavakseen joku Darlingin perheen jäsenistä.

+ Linkinvaihtoon roolipeli Seven Days.

2.11.2016

+ Päätin Kadonneiden Poikien iät ja uudet nimet.

+ Aikajanaan päivämääriä hieman muuttui ja tuli yksi tärkeä lisää, (1.2.2009)

+ Otin Wendy Darlingin omaksi hahmokseni, mutta jos joku esittelyn luettuaan haluaa hänet hahmokseen ottaa niin hienoa! Siinä tapauksessa rekisteröidy ja nakkaa minua yksityisviestillä! :) Hän on edelleen täällä kotisivujen puolella aktiivisena Etsitään pelaajaa-ilmoituksena, vaikka tietenkin aloitan hänellä pelaamisen jo itse.

+ Loin Peterin ja Wendyn oman kotitalon pohjapiirrokset ja tiedot.

2.10.2016

Hiljaista on ollut loppukesä/alkusyksy, mutta minä itse ainakin olen yhä täällä yhtä innostuneena kuin alussakin! :)

13.7.2016

+ Siirsin Peterin paluuta pari vuotta eteenpäin, lokakuuhun 2016 jolloin Wendy on 22-vuotias ja Kadonneet Pojat 16-18-vuotiaita.
Siten Wendyn mahdolliselle pelaajalle jää enemmän vapautta visioida hänen ensimmäisiä aikuisvuosiaan, ennen Peterin adoptiota. Käytännössä vain päivämäärät siirtyivät Aikajana-sivulla, ja Idea/juoni-osaan infoja muutin hieman tarinaa jonka Wendy sepittää viranomaisille Peterin suhteen joka näiden silmissä olisi ollut vasta vauva heidän Neverland-vuotensa aikaan...

8.7.2016

+ INFO-sivulle Idea-osioon kirjoitin tarkan selvityksen siitä miten tapahtumat kulkivat Wendyn, veljiensä ja Kadonneiden Poikien Lontooseen paluun jälkeen eli minkälaisen tarinan he kertoivat ja miten adoptioprosessi eteni. Samoin Peterin paluun suhteen. Ne ovat sentään avaintekijäitä alkuperäisen tainan aikakauden ja tämän roolipelin aikakausien välillä. Niille jotka ehkä aiemmin jo lukivat Idea-osion: uutta ovat jakeet 5-10 ja 13-14. Tarkemmat päivämäärät löytyvät Aikajana-sivulta.

5.7.2016

+ Aikajana-sivulle muutama päivämäärä ja tapahtuma lisää (vuosiin 2014-2015.) Koska tarvitsin Peterin elämälle Lontoossa selkeän pohjan, päätin että tämän roolipelin maailmassa Wendy virallisesti adoptoi Peterin lapsekseen.

2.7.2016

+ Neverland-infoihin Sijainti-osioon lisäystä: kuinka kaukana pääsaaresta Neverlandin portti on ja kauanko sinne kestää matkustaa lentämällä ja purjelaivalla. (Kaksi viimeistä jaetta.)
Ja Alueet ja asukkaat-osioon Neverbird-lintua koskevaan kohtaan määrittelin niiden lennon minimi- ja maksimilentonopeudet sekä tarkemmin fyysisen koon.

+ Keijut-infoihin kohta 19: Keijujen lennon minimi- ja maksiminopeus.

+ Muuta tärkeää-infoihin tarkempaa selvitystä keijupölyn ja onnellisen ajatuksen voimalla lentämisestä, siitä miten se käytännössä toimii ja mikä on maksiminopeus.

1.7.2016

+ Ja vielä Neverland-infoihin Aika ja taikuus-kohtaan lisäystä.
Kuten sanottua Neverlandissä kaikki neljä vuodenaikaa mahtuvat yhteen vuorokauteen. Ennen siellä luki vain kellonajat vuodenajoille, mutta nyt selvensin tarkemmin niiden tuntua ja vaihtelua ja sidoin ne maapallon todellisen vuoden kuukausien kiertoon jotta Neverlandin luontoon saataisiin edes jonkinlainen egosysteemi-ystävällinen rakenne.

+ Uudelleenkirjoitin selkeämmäksi ja yksityiskohtaisemmaksi myös Neverland-infojen Muistot-osion - eli siitä miten Neverland vaikuttaa ihmisten muistoihin - niin siellä kuin ulkomaailmassakin. Se on sentään äärimmäisen olennainen ja syvä osa koko tämän universumin toimintaa. Nyt sen pitäisi olla tarpeeksi katttava ja selkeä, mutta tottakai aina saa kysyä jos mikään missään asiassa on epäselvää tai mietityttää! :)

30.6.2016

+ Ensimmäinen pelitapahtuma alkoi! Lisätty Pelit-sivulle jossa siis aion pitää yhteenvetoa pelitapahtumista.

+ Pelattavien hahmojen joukkoon lisätty merenneidot- ja miehet.

+ Tietopaketti merenneidoista- ja miehistä.

+ Keijut-infoihin visioin uudestaan keijujen kyvyn muuttua ihmisen kokoisiksi, siihen tuli merkittäviä muutoksia. Se on kohta 9. Myös keijupölyn toimivuutta rajoitin, siitä lukee Keijut-inforisvun lopussa.

+ Neverland-infoihin tarkennusta pääsaaren kokoon ja saariston alueisiin. Sekä lisäystä sen eläimistöön tavallisten eläinten joukkoon.

+ Selkeytin ja tarkensin hieman Kadonneet Pojat-osioon Peterin ja poikien suhdetta sekä ensimmäistä maanalaista kotia.

27.6.2016

+ Ensimmäinen etsintäilmoitus Hahmovälitykseen! Linkki ko. ilmoitukseen löytyy myös Hahmot-sivulta tästä kotisivuilta.

+ Muutin Neverlandin vuodenaikojen ajankohdat helpommin muistettaviksi. Löytyvät yhä tuolta Neverland-osiosta AIka ja taikuus-kohdasta.

26.6.2016

+ Ensimmäinen pelaajamme! Yay!! :D Tervetuloa Melee, täysin itse luomansa keijun, Trinyn, kanssa! :)

+ Paljon lisää olennaista ja hyödyllistä infoa keijuista: kohdat 12-18 & Ulkonäkö.

+ Neverland-infoihin, Alueet ja asukkaat-kohtaan tietoa Neevrlandin syntyperäisestä lintulajista Neverbirdistä.

+ J.K.K.-osioon kysymys keijuista.

13.6.2016

Ja olen täällä taas! :)

5.6.2016

Lähden huomenna 6.6. lomalle ja palaan lauantaina 11.6.
Mahdolliset hahmohakemukset käsittelen sitten lauantai-iltana tai viimeistään sunnuntaina. Käyn kuitenkin puhelimellani välillä vilkaisemassa vieraskirjaa ja foorumia ja vastaan mahdollisesti esitettyihin kysymyksiin ja pidän foorumin siistinä. Eli vain pitkiä tekstejä en lue tai kirjoittele. Sunnuntaina palaan kuvioihin täysin. :)

31.5.2016

Ja yhä täällä odotellen. :)

19.5.2016

Yhä täällä! :)

8.5.2016

Mitään päivityksiä ei juuri nyt ole, mutta minä olen yhä täällä ja yhtä inspiroitunut kuin ennenkin! Rohkeasti mukaan vain, jos yhtään innostaa! :)

26.4.2016

Koettakaa kestää noita Photobucketin sattumanvaraisia Oops!-virheilmoituksia jotka ilmestyivät tyhjästä. Jos ne ei tämän päivän aikana korjaannu niin uudelleenlinkitän kyseiset kuvat muualta...

10.4.2016

+ Loin mukaan pari täysin omaa hahmoani, joista toinen on samaa ikäluokkaa canon-tarinan lapsihahmojen kanssa ja toinen on aikuinen - niin että peliseuraa saa helposti myös ennen Peter Panin Lontooseen paluuta. He asuvat Darlingien naapurustossa. :)

4.4.2016 (vol. 2)

+ Lisäyksä ja muokkauksia Neverland-infojen Alueet ja asukkaat-kohtaan.

+ Myös Kadonneet Pojat-osioon on tullut viime päivinä hieman lisäyksiä.

+ Foorumille, Neverlandiin on tullut lisää pelialueita Pääsaarelle.

4.4.2016

+ Kohensin heiman ulkoasua. Lisään vielä muutaman kuvan info-osioon kunhan löydän sopivia.

+ J.K.K.-osio (Jo Kysytyt Kysymykset) siirtyi INFO-sivulle Perusinfoihin.

+ Linkit-sivu yhdistyi Yhteys-sivun kanssa josta ennen löytyi ainoastaan vieraskirja.

+ Uusi linkinvaihtaja, roolipeli Extacy of London.

1.4.2016

+ Sijoitin Darlingien talon Ealingin kaupunginosaan Lontoossa ja tein pohjapiirrokset sen molemmista kerroksista ja sisäpihasta! Siellä asuu niin monta canon-hahmoa että ajattelin sen visioinnin olevan tärkeää heti alkuun, ja koska kaikki perheenjäsenet eivät mene yhdelle pelaajalle niin ajattelin olevan reilumpaa että minä visioin kaikille yhteisen toteutuksen. Yksittäisten hahmojen omia huoneita sisäisesti en tietenkään visioinut vaan ne jäävät kunkin hahmon pelaajan käsiin.

Tämä linkitetty myös Infot-sivun Muuta tärkeää-osioon, kohtaan 6.

30.3.2016

+ Vihdoinkin valmista! :) Pientä hienosäätöä vielä ehkä tulossa ulkoasuun, mutta ovet on avoinna liittyjille ja kysymyksiä yms. saa tottakai esittää!


web analytics
laskuri asetettu 30.3.2016

| This RPG's info texts & realization/execution © Nibs |
The Peter Pan paintining on the Characters page © Patrick Whelan
Photos/clips in the graphics & video © Columbia Pictures, Universal Pictures & Revolution Studios , (the pirate ship ¤ P logo) and photodash, (London sunset)
Title graphic made by Nibs

CONTACT: kieran[at]luukku.com

DISCLAIMER:
I don't own the images used in the graphics, but they belong to all their rightful onwers. This is a non-profit fan site for entertainment and educational purposes only. No copyright infringement intended.

Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use.